Duo gordijnen op maat geven een mooie sfeer in huis

Bij een verhuizing is het soms een optie om de gordijnen van de vorige bewoner over te nemen, maar gordijnen maken echt de ruimte en dit kan een probleem zijn als de smaak van de vorige bewoner je niet erg aanspreekt. Tijd voor nieuwe gordijnen dan en duo gordijnen op maat zijn hier bijvoorbeeld ideaal voor. Duo gordijnen op maat zijn ideaal, omdat je met één gordijn de functie van een vitrage en een overgordijn hebt. De duo rolgordijnen zijn namelijk gemaakt om de lichtinval en mate van privacy volledig aan te kunnen passen door de twee lagen stof die over elkaar heen schuiven.

Duo gordijnen op maat voor elke situatie

Duo rolgordijnen en roljaloeziën bestaan uit 2 lagen stof. De ene laag van ondoorzichtige stof en de andere laag van doorzichtige stof. De stof hangt als een lus aan de cassette en aan de andere kant zit een rolbuis die het doek strak trekt. Je kunt nu het doek laten rollen waardoor je kan kiezen waar de verduisterende stroken stof zitten. Zo kan je genieten van het natuurlijke licht, maar ook de duo gordijnen er voor doen als de felle zon in je ogen schijnt. Duo gordijnen op maat zijn extra fijn, omdat ze precies passen en zo mooi aansluiten op je vensterbank. Ook is het mogelijk om twee losse gordijnen die naast elkaar komen op patroon te laten maken, zodat ze een perfecte match zijn.

Voor elke ruimte een duo gordijn

Voor verschillende ruimtes in je huis heb je verschillende duo gordijnen op maat nodig. In de woonkamer maakt het niet veel uit, maar in de keuken moeten de gordijnen wel wat kunnen hebben. Er kunnen vlekken op komen die je wel wilt kunnen verwijderen. Hiervoor kan het best de duo XL serie kiezen. Voor in de slaapkamer is een gordijn met brede stofstroken, zodat er veel stof overlapt en het duo gordijn het goed donker maakt. Ook een juiste onderlat is belangrijk voor de verduistering. Duo rolgordijn verduisterend vind je in de darkness serie.

Bij de tijd

Tegenwoordig kan je veel dingen elektronisch besturen of kan je de apparaten in je huis zelfs toespreken met een speaker in je huis. Ook de duo gordijnen op maat kunnen, als je hiervoor kiest, door middel van een motor bewogen worden. Je kan de duo gordijnen op maat dan met een app bedienen of koppelen aan bijvoorbeeld een Google Home die je al thuis hebt staan. Je kan programma’s maken voor wanneer de gordijnen verduisteren en wanneer niet en je kan timers zetten.

Author: Kendra