Op zoek naar een betrouwbare, voordelige bedrijfswagen? Je vindt hem hier!

Een bedrijfswagen is voor veel beroepsgroepen een onmisbare schakel om het werk goed te kunnen uitvoeren. Ze worden voor allerlei doeleinden ingezet, sommige vervoeren pakketjes en andere zijn hele werkstations voor bijvoorbeeld de loodgieter of een andere monteur. Wanneer je een bedrijfswagen wilt aanschaffen, is het belangrijk om er eentje te vinden die perfect aansluit bij het doeleinde waar hij voor gebruikt zal worden. Daarnaast is het ook een fijne bijkomstigheid als hij een beetje leuk geprijsd is, zo houd je nog genoeg geld over om te kunnen ondernemen!

Ga jij voor nieuw of tweedehands?

Natuurlijk kun je gaan voor een volledig nieuwe bedrijfswagen. Misschien heb jij gespaard om je droom occasion te kunnen kopen en kan je wens nu eindelijk in vervulling gaan. Wanneer je de financiële ruimte hebt, is het zeker het overwegen waard om voor een nieuwe wagen te gaan. Deze zullen zeker nog lange tijd meegaan en vaak kun je ook kiezen voor allerlei extra’s die aansluiten bij je wensen. Maar, een goede bedrijfswagen hoeft zeker niet compleet nieuw te zijn! Er zijn genoeg tweedehandswagens te vinden die nog in prima staat zijn. Vaak zijn ze zelfs relatief jong en hebben ze nog niet veel kilometers op de teller staan. Het voordeel is dat je deze bedrijfswagens voor een veel leukere prijs kunt aanschaffen. Zo houd je budget over om in je onderneming te stoppen.

Waar koop je een tweedehands bedrijfswagen?

Bij veel verschillende bedrijven verkopen ze tweedehandswagens die van tevoren gecheckt zijn voor ze bij hun nieuwe eigenaar terecht komen. Zo weet je zeker dat je je wagen bij een betrouwbaar bedrijf aanschaft en er niet zomaar iets mis mee is. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op de website Dutchvans.com. Tussen het ruime assortiment van meer dan 400 bedrijfswagens zit er vast wel een tussen die aansluit bij jouw onderneming! Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een middelgrote bus? Dan is de Opel Vivaro occasion misschien wel iets voor jou. Deze wagen is zeer praktisch in gebruik en staat erom bekend zeer betrouwbaar te zijn. Ook beschikt hij over voldoende laadruimte en heeft hij een sterke, efficiënte motor. Neem zelf een kijkje naar de verschillende uitvoeringen en kleuren.

Professioneel laten inrichten van je wagen

Ook kun je ervoor kiezen om je bedrijfswagen professioneel te laten inrichten door een bedrijf. Dit heeft meerdere voordelen. Allereerst heb je je spullen altijd veilig opgeborgen en zullen ze niet door de wagen vliegen wanneer je bijvoorbeeld hard op de rem moet trappen. Daarnaast heb je overzicht en kun je efficiënt werken en geniet je van een langere levensduur van je occasion!

Author: Kendra