Er zijn brillen voor iedereen te vinden, gewoon online!

Een mooie bril kun je zien als een accessoire. Net als oorbellen, een armband of een mooie ring. Maar hoe kies je uit al die brillen precies die bril die pefect past bij jouw gezicht? Dat doe je gewoon online. Een bril vrouw, man of kind en zelfs zonnebrillen, al dan niet op sterkte, kun je gewoon online bestellen. Ja, je kunt zelfs online brillen passen! Dit is mogelijk door de techniek van nu. Je kunt op de site van Charlie Temple een foto uploaden en op deze foto alle brillen "projecteren" die online beschikbaar zijn. Het is dan wel slim om een foto van jezelf zonder bril te gebruiken. Alleen dan zie je precies hoe de bril je staat.

Er is nog een andere manier om online brillen te passen

Wil je een mooie bril en wil je ervaren hoe die je staat? Dan heb je niet voldoende aan het uploaden van een foto. Je kunt dan beter de camera van je laptop aanzetten en naar de site van Charlie Temple gaan. Je kunt dan live brillen passen. Sterker nog, je kunt dan zelfs je hoofd bewegen en zien hoe iedere bril je van de zijkant staat! Je zult zien dat je in een mum van tijd de perfecte bril hebt gevonden.

Ook een goede optie voor het passen van kinderbrillen

Met kinderen naar de opticien gaan, is vaak geen succes. Kinderen hebben niet het geduld om verschillende kinderbrillen te passen en al zeker niet als er dan ook nog iemand anders aan hun hoofd zit. Wanneer je ervoor kiest om je kind voor de camera van de laptop te zetten en dan op die manier kinderbrillen te passen zul je merken dat je er een spelletje van kunt maken. Je kind zal het geweldig vinden om zelf een nieuwe bril uit te zoeken!

En wat denk je van zonnebrillen?

Zonnebrillen op sterkte zijn voor veel mensen een onmisbare accessoire. Je kunt deze het hele jaar door gebruiken. Op het strand of gewoon in de tuin, tijdens het fietsen of tijdens het autorijden. Zonnebrillen op sterkte voorkomen dat je moet knijpen met je ogen tegen het felle licht van de zon. Je zult minder last hebben van hoofdpijn en ook minder rimpels krijgen. En dat is ook wat waard! Zonnebrillen pas je op dezelfde manier als gewone brillen, kinderbrillen en leesbrillen. Gewoon online dus. Het bestellen is heel gemakkelijk en je hebt je nieuwe bril al snel in huis!

Author: Kendra