Je eigen bedrijfsfeest geven, wat moet je hebben?

Je gaat een groot bedrijfsfeest organiseren; een uitstekende keuze. Dit is goed voor de sfeer in het team, het contact met klanten en de zichtbaarheid van je merk als geheel. Er zijn talloze redenen om een bedrijfsfeest te geven, maar het is altijd te rechtvaardigen. Je moet echter wel heel wat gaan regelen voor dit bedrijfsfeest. Van de  catering tot aan de muziek; je bent er allemaal verantwoordelijk voor. Wij willen een beetje van die zorgen wegnemen voor je, je een beetje ontlasten. Dit doen wij door een aantal dingen te noemen die enorm leuk en/of handig kunnen zijn voor je bedrijfsfeest, maar waar je waarschijnlijk nog niet aan gedacht hebt. Lees dus vooral verder als je graag geholpen wil worden met deze grote verantwoordelijkheid.

Marketing photo booth

Een marketing photo booth? Ja, dat lees je goed. Een foto stand is altijd leuk op een feestje, ook al is dit een bedrijfsfeest. Juist omdat het een bedrijfsfeest is kun je hier er ook nog eens je voordeel mee doen. Je kunt namelijk gelijk een beetje marketing inzetten. Dit doe je met een sticker frame Instax. Huur een fotograaf in, laat hem of haar een camera gebruiken zoals eentje van Instax of Polaroid, laat hem of haar direct na de foto de foto’s uitprinten en de custom foto frame er op plakken. Met deze foto frame geef je direct iets mee aan je gasten. Dit is een mooie kans om wat mee te geven van je bedrijf. Je kunt die foto frames namelijk geheel aanpassen aan je wensen. Een logo, een tekst, een plaatje en ga zo maar door. Veel grote merken zoals Hema, Dior en Tommy Hilfiger zijn je al voorgegaan. Het is daarmee een bewezen marketing methode. Een heus polaroid evenement organiseer je makkelijk op deze manier! 

Spreker

Het is altijd leuk om een interessante spreker te hebben op je bedrijf. Dit boeit mensen, het laat ze de aandacht even hebben voor degene die op het podium staat en wat te vertellen heeft. Zorg ervoor dat je iemand regelt die dit dan ook écht heeft, iemand die mensen aan zijn of haar lippen kan laten hangen. Als je slim bent combineer je dit met een leuke Polaroid foto met een custom Instax frame. Post deze foto op sociale media en laat de spreker dit ook doen. Zo vergroot je je bereik gemakkelijk en snel. Je laat zien dat jij er bent voor je relaties, zowel je klanten als werknemers. 

Author: Kendra